Update: praktijk gesloten door lockdown - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11999
post-template-default,single,single-post,postid-11999,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 
acupunctuur en pijn
dec 15 2020

Update: praktijk gesloten door lockdown

Lieve mensen,

 

Acupunctuur Barendrecht is gesloten tot tenminste 19 januari. De gemaakte consultafspraken in deze periode kunnen tot mijn spijt niet doorgaan.

 

Gisteren heeft premier Mark Rutte in zijn toespraak bekend gemaakt dat veel zogenoemde contactberoepen hun deuren moeten sluiten tijdens de huidige lockdown. Helaas valt acupunctuur niet onder de medische beroepen.

 

Op 12 januari zal de premier weer een persconferentie houden. Ik hoop dat ik je daarna weer mag ontvangen in mijn praktijk.

 

Mocht je in de aankomende periode een luisterend oor, tips of adviezen nodig hebben, dan mag je altijd contact met me opnemen. Mijn telefoonnummer staat onderaan dit bericht.

 

Ik wens jullie allemaal sterkte de komende weken. Blijf positief en zie de lichtpuntjes van deze tijd.

 

Graag zie ik jullie weer in het nieuwe jaar, ik kijk ernaar uit!

 

Hartelijke groeten,
Eva

 

Eva Potappel
Acupuncturist

Acupunctuur Barendrecht
Tel. 06 38 32 17 70
info@acupunctuurbarendrecht.nl
www.acupunctuurbarendrecht.nl

Delen