Update maatregelen coronavirus - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11742
post-template-default,single,single-post,postid-11742,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 
De praktijk - Acupunctuur Barendrecht
mrt 19 2020

Update maatregelen coronavirus

Onze praktijk blijft open om de zorg te blijven verlenen die je nodig hebt en verdient. Wel hebben wij op advies van de beroepsvereniging NVA onze maatregelen verscherpt om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

 

Wij vragen je om je afspraak te verzetten bij:

 

  • Milde verkoudheidsklachten
  • Hoesten
  • Niezen
  • Koorts (38 graden of hoger)

 

Je kunt het onderstaande doen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

 

  • Was je handen regelmatig met water en zeep en droog ze daarna met papier
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Raak zo min mogelijk je ogen, mond en neus aan
  • Blijf op minimaal 2 meter afstand van mensen die hoesten en niezen

 

We wassen voor iedere behandeling de handen volgens de voorschriften van het RIVM en vragen je ook om dit voor de behandeling te doen. Daarnaast reinigen wij de omgeving (knopje van de bel, pinautomaat, kranen van wastafels en toilet) nog beter. Ook openen en sluiten wij de deur voor u om besmetting via de deurkruk te minimaliseren.

Daarnaast is onze wachtkamer uitgedund met stoelen en zijn tijdschriften en speelgoed verwijderd. Verder vragen we je zo min mogelijk mensen mee naar de praktijk te nemen, twee eigen (grote) handdoeken mee te nemen en betalingen per pin te doen.

 

Wij blijven de ontwikkelingen volgen en houden je op de hoogte. Laten we met zijn allen zorgen voor de gezondheid van onszelf en de mensen om ons heen.

 

Meer informatie over het coronavirus vind je op de website van het RIVM.

 

Delen