Tijdelijke sluiting praktijk - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11751
post-template-default,single,single-post,postid-11751,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 
De praktijk - Acupunctuur Barendrecht
mrt 23 2020

Tijdelijke sluiting praktijk

Update 21 april 2020: Vanwege de maatregelen van de Rijksoverheid blijft de praktijk vooralsnog gesloten tot 20 mei.

 

***

 

Heb je vragen of wil je even contact? Bel of mail gerust. Ik hoop de praktijk snel weer te openen!

 

***

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus de laatste paar dagen, heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle afspraken van de komende twee weken af te zeggen. De praktijk wordt tijdelijk gesloten. Dit was geen makkelijke beslissing, juist omdat ieders gezondheid mijn prioriteit is.

 

Om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan en jullie, onszelf en onze dierbaren te beschermen lijkt mij dit het enige goede om te doen. Ik ben ervan overtuigd dat wij met z’n allen ons best moeten doen om het virus te vertragen en zo de ziekenhuizen de kans te geven om alle patiënten de zorg te kunnen geven die zij nodig hebben.

 

Ik houd de ontwikkelingen nauw in de gaten en hoop dat ik binnen korte tijd weer mijn werkzaamheden kan hervatten.

 

Heb je vragen of wil je even contact? Bel op 06 38 32 17 70 of stuur een email aan info@acupunctuurbarendrecht.nl. Ook voor het maken van een afspraak kun je mij via telefoon, email of online bereiken.

 

Ik vertrouw erop dat iedereen hier begrip voor heeft. En ik hoop jullie zo snel mogelijk weer te zien in de praktijk.

 

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

Hartelijke groeten,

Eva

Delen