Tarieven & vergoedingen - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11375
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11375,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Tarieven & vergoedingen

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Een eerste behandeling duurt ongeveer 60-75 minuten en kost 80 euro. Vervolgbehandelingen duren zo’n 45-60 minuten en kosten 70 euro. In de praktijk is er gelegenheid om te pinnen of contant te betalen.

 

Voor kinderen tot 16 jaar duurt een consult 30-45 minuten en kost 50 euro. Behandelingen aan huis zijn mogelijk (huisadres binnen 15 minuten autorijden van de praktijk), de kosten hiervan zijn 80 euro.

 

Ik ben aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) en de KAB (Koepel Alternatieve Behandelwijzen).

Doordat ik ben aangesloten bij de NVA vergoeden de meeste zorgverzekeraars (een gedeelte van) acupunctuurbehandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Omdat vergoeding vanuit de aanvullende verzekering komt, betekent dit dat acupunctuurbehandelingen niet ten koste van het eigen risico van je (basis)zorgverzekering gaan.

 

Kijk voor meer informatie op de website van de NVA www.acupunctuur.nl, op het vergoedingenoverzicht van je zorgverzekeraar of neem contact op met je zorgverzekeraar. Een verwijsbrief van de huisarts is meestal niet nodig.

Meer informatie over hoe Acupunctuur Barendrecht met je persoonsgegevens omgaat, kun je vinden in mijn privacyverklaring.

 

Indien je onverhoopt verhinderd bent voor de afspraak, geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren door. Dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

In de praktijk doe ik mijn best om je zo goed mogelijk te helpen en bij te staan. Indien je een klacht hebt, kun je dit altijd aangeven. In eerste instantie bij de behandelaar om samen tot een oplossing te komen. Als we er samen niet uitkomen, biedt de website van de NVA en de KAB je hierover meer informatie.

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.