Acupunctuur Barendrecht | Tarieven & vergoedingen
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11375
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11375,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Tarieven & vergoedingen

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Een eerste behandeling duurt ongeveer een uur en kost 79,50 euro. Vervolgbehandelingen duren zo’n 45 minuten en kosten 60 euro. In de praktijk is er gelegenheid om contant te betalen of te pinnen.

 

Ik ben aangesloten bij de VNT (vereniging voor natuurgeneeskundige therapeuten) en de RCBZ. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) acupunctuurbehandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Dit betekent dat acupunctuurbehandelingen niet ten koste van het eigen risico van je zorgverzekering gaan.

Kijk voor meer informatie op www.vnt-nederland.nl, op het vergoedingenoverzicht van je zorgverzekeraar of neem contact op met je zorgverzekeraar. Een verwijsbrief van de huisarts is meestal niet nodig.

 

Meer informatie over hoe Acupunctuur Barendrecht met je persoonsgegevens omgaat, kun je vinden in mijn privacyverklaring.

Indien je onverhoopt verhinderd bent voor de afspraak, geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren door. Dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.