Goed nieuws! Vanaf 11 mei is de praktijk weer open - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11762
post-template-default,single,single-post,postid-11762,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 
De praktijk - Acupunctuur Barendrecht
mei 07 2020

Goed nieuws! Vanaf 11 mei is de praktijk weer open

Vanaf 11 mei is de praktijk weer geopend! De overheid heeft de restricties voor de contactberoepen en daarmee ook acupuncturisten, opgeheven. Ik ben heel blij dat ik weer mijn behandelingen kan hervatten.

 

Zowel binnen de acupunctuurbehandelingen als in ons Paramedisch Centrum Oranjewijk hebben wij (hygiëne)maatregelen getroffen voor, tijdens en na de behandelingen. Deze maatregelen, om gepaste “sociale afstand” te houden, blijven voorlopig absoluut van kracht. Ook is het behandelprotocol aangepast in samenwerking met mijn beroepsvereniging de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Waar nodig en mogelijk gebruik ik beschermingsmiddelen als mondkapjes en handschoenen.

 

Uiteraard houd ik me aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. De wachtkamer is anders ingericht, zodat de minimale afstand van 1,5 meter tussen bezoekers van ons gezondheidscentrum gewaarborgd wordt. En als je maximaal 5 minuten voorafgaand aan je afspraak aanwezig bent of precies op tijd, zul je in de meeste gevallen direct kunnen doorlopen naar de behandelkamer.

 

Ten slotte is het belangrijk te vermelden dat wanneer je symptomen hebt van verkoudheid of griep, je de afspraak afzegt. Dit kan natuurlijk kosteloos.

 

Graag tot ziens in de praktijk!

 

Hartelijke groeten,

Eva

Delen