De praktijk - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11378
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11378,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

De praktijk

Acupunctuur Barendrecht is de acupunctuurpraktijk van Eva Potappel. In de praktijk kan jong en oud terecht met gezondheidsklachten.
De praktijk is gevestigd in Paramedisch Centrum Oranjewijk, in Barendrecht. Het PMC Oranjewijk is een multidisciplinair gezondheidscentrum waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Over Eva Potappel

Aangenaam kennis te maken!

eva potappel

Vijf jaar is ze. Opgewekt huppelt ze aan mama’s hand de buitenlucht in, het leven tegemoet. Nog één keer kijkt ze achterom. We glimlachen naar elkaar.

 

Dit zijn de momenten waar ik het voor doe. Momenten die me bijblijven. Kinderen en volwassenen helpen om zich beter te voelen door ziekte en pijn te verzachten, maar ook door heel eenvoudig een luisterend oor te zijn, een veilige plek waar mensen hun verhaal kwijt kunnen.

 

Mijn naam is Eva Potappel. Moeder, mensenmens en natuurliefhebber. Na twaalf jaar als marketingmanager in de IT-sector heb ik in 2014 de opleiding Acupunctuur aan de TCM Academie Nederland afgerond. Vanaf 2015 ben ik, tot 2020, werkzaam geweest als parttime acupuncturist in de groepspraktijk Acupuncturist.nl, Rotterdam Hoogvliet, van Gilles Stoop en Yuhsin Chung, leraren aan de TCMA-opleiding.

 

Een jaar later, in 2016, ben ik Acupunctuur Barendrecht gestart. Als acupuncturist wil ik op een laagdrempelige en integere manier iets betekenen voor mensen die last hebben van gezondheids- of gedragsklachten. Omdat geen mens en geen klacht hetzelfde zijn, is iedere behandeling volledig op maat.

 

In mijn werkwijze komen deskundigheid en expertise samen met authenticiteit en toegankelijkheid. Op een begrijpelijke manier bespreek ik met je welke mogelijkheden er zijn en wat daarbij komt kijken.

 

Om je zo goed mogelijk te helpen, heb ik de afgelopen jaren onder andere de volgende nascholingen en cursussen gevolgd:

 

  • Acupunctuur bij vruchtbaarheidsproblemen (2015)
  • Acupunctuur en pijnklachten behandelen met Tan’s balansmethode (2016)
  • ‘Reproductive immunology’ wanneer het niet lukt om zwanger te raken doordat het immuunsysteem niet helemaal goed is ‘afgesteld’ (2018)
  • Japanse acupunctuur zonder naalden (shonishin) voor het behandelen van kinderen (2020)
  • Japanse schedelacupunctuur (YNSA) voor het behandelen van pijnklachten (2020)

Openingstijden van de praktijk

Maandag: 9.00 – 12.00 uur

Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur

Woensdag: 9.00 – 12.00 uur

Donderdag: 9.00 – 17.00 uur

Vrijdag: 9.00 – 14.00 uur

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.