De praktijk - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11378
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11378,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

De praktijk

Acupunctuur Barendrecht is de acupunctuurpraktijk van Eva Potappel. In de praktijk kan jong en oud terecht met gezondheidsklachten.
De praktijk is gevestigd in Paramedisch Centrum Oranjewijk, in Barendrecht. Het PMC Oranjewijk is een multidisciplinair gezondheidscentrum waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Over Eva Potappel

Aangenaam kennis te maken!

eva potappel

Mijn naam is Eva Potappel (1982). Na mijn studie internationale communicatie heb ik ruim 12 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als marketing- en communicatiespecialist.

 

Via Tai Chi, Qi Gong, voet- en handreflexologiecursussen en persoonlijke ervaringen ben ik in aanraking gekomen met de traditionele Chinese geneeskunde en heb ik een carrièreswitch gemaakt.

 

Eind 2014 heb ik de opleiding acupunctuur met succes afgerond aan de TCM Academie Nederland. In 2015 ben ik parttime gestart als acupuncturist in de groepspraktijk Acupuncturist.nl (Hoogvliet) van Gilles Stoop en Yuhsin Chung, leraren aan de TCMA opleiding.

Tot 2020 heb ik parttime gewerkt bij zowel Acupunctuur Barendrecht als Acupuncturist.nl. Vanaf januari 2020 ben ik volledig gericht op de praktijk in Barendrecht.

 

Ook in 2015 heb ik de cursus acupunctuur bij vruchtbaarheidsproblemen gevolgd bij Martine Cornelisse. In 2016 ben ik Acupunctuur Barendrecht gestart en heb ik de cursus acupunctuur en pijnklachten gevolgd bij Kris Oosting.

 

In 2018 heb ik de cursus ‘Reproductive immunology’ gevolgd van Naava Carman; wanneer het niet lukt om zwanger te raken doordat het immuunsysteem niet helemaal goed is ‘afgesteld’.

Als acupuncturist wil ik mensen helpen door ziekte en pijn te verzachten waardoor ze zich beter voelen. Binnen de Chinese geneeskunde wordt ervan uitgegaan dat geen mens en geen klacht hetzelfde is. De behandeling is dan ook altijd 100% individueel. Dat is ook wat mij zo aanspreekt aan de Chinese geneeskunde.

Openingstijden van de praktijk

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13.30 – 17.30 uur

Woensdag: 8.15 – 17.30 uur

Donderdag: 8.30 – 17.30 uur

Vrijdag: 8.15 – 17.30 uur

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.