Burn-out op de loer… bij studenten - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11678
post-template-default,single,single-post,postid-11678,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 
aug 25 2019

Burn-out op de loer… bij studenten

Steeds meer studenten kampen met burn-out verschijnselen. Dit is het gevolg van een combinatie van stressfactoren: prestatiedruk op hogescholen en universiteiten, angst voor schulden en de invloed van social media. Bij de start van het nieuwe studiejaar ervaren steeds meer studenten “ik ben net gestart, maar ik word nu al gek”. De eerste symptomen van overspannenheid zijn vermoeidheid, het gevoel nergens meer aan toe te komen, eczeem, hoofdpijn en buikklachten.

 

Gelukkig biedt de Traditionele Chinese Geneeskunde eenvoudige tips die je zelf kunt toepassen om je weer fitter en energieker te voelen. Als je dit tijdig doet, kun je voorkomen dat je vermoeidheidsklachten steeds erger worden en je mogelijk in een burn-out belandt!

 

 

Klik hier om het blog en de tips te lezen.

 

Delen