Behandeling - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11345
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11345,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Behandeling

Wat kun je verwachten

Tijdens een eerste behandeling is er ruime tijd om over je gezondheidsklachten, gezondheidswensen en je medische verleden te praten. We bespreken wat je kunt verwachten. Belangrijke diagnosemiddelen in de Chinese geneeskunde zijn pols- en tongdiagnostiek. Nadat we een uitgebreid gesprek hebben gehad, zal ik je pols voelen en tong bekijken.

Daarna zal je een eerste behandeling krijgen. De meeste mensen die voor het eerst een acupunctuurbehandeling krijgen, geven erna aan dat het reuze meevalt. Een prikje van een acupunctuurnaald is niet te vergelijken met een prik van een injectienaald of speld. Een eerste behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Vervolgconsult
Vervolgafspraken duren ongeveer 45 minuten. De frequentie van behandelingen is in het begin meestal wekelijks. En erna, wanneer de behandelingen aanslaan, neemt de frequentie af. De meeste mensen bereiken goede resultaten binnen 10 behandelingen.

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.