Acupunctuur, burn-out en vermoeidheid - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11719
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11719,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Acupunctuur en migraine, samen werken aan een oplossing

Bonkende hoofdpijn en steken in je hoofd. Je voelt je misselijk, hebt last van het licht en geluid kun je al helemaal niet verdragen. Het liefst trek jij je terug in een donkere kamer zonder invloeden van buitenaf. Nu maar hopen dat de migraine snel wegtrekt.

 

Herken je dit? Dan heb je vast zelf migraine of ken je iemand in je directe omgeving die er last van heeft. Migraine is een erge vorm van hoofdpijn, die een halve dag tot wel drie dagen kan duren. Zo’n twintig procent van de vrouwen in Nederland en zes procent van de mannen heeft er wel eens last van. Bij migraine is de pijn in het hoofd bonzend, vaak aan één kant. Soms gaat het gepaard met enorme pijnscheuten. Vaak kan de persoon met migraine tijdens een aanval niet tegen licht of geluid. Acupunctuur kan bij migraine verlichting bieden.

 

Triggers en behandelpunten

 

Migraine is een zeer nare vorm van hoofdpijn. Tijdens een aanval is er sprake van verwijdingen van de bloedvaten in de hersenen. Deze verwijdingen zijn vaak het gevolg van zogenaamde ‘triggers’. Het lastige is dat deze triggers voor iedereen anders zijn. Er zijn dus geen algemeen aanwijsbare redenen die een migraineaanval veroorzaken. Pas als je het zelf een paar keer ervaren hebt, kan het zijn dat je de triggers herkent. Acupunctuur kan helpen de energiebalans in het lichaam, die bij migraine vaak verstoord is, te herstellen. Door het volgen van een acupunctuurbehandeling op maat, zal de migraine in veel gevallen aanzienlijk verminderen.  Een ervaren en deskundig acupuncturist weet exact welke behandelpunten aangeprikt moeten worden.

 

Persoonlijke en deskundige acupunctuurbehandeling bij migraine

 

Vanuit Barendrecht, Ridderkerk, Albrandswaard en Carnisselande kun je voor een migraine acupunctuurbehandeling terecht bij Acupunctuur Barendrecht. Hier starten we met een aantal vragen om jouw soort migraine te achterhalen. Er zijn namelijk veel verschillende vormen van migraine. Na het stellen van de diagnose zal een eerste behandeling plaatsvinden. Daarna volgen een of meerdere vervolgafspraken.

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.