Acupunctuur en menstruatiepijn - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11454,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Acupunctuur en menstruatiepijn, een perfecte oplossing

Voor veel vrouwen is het ‘normaal’ om lichamelijke en/of emotionele klachten te hebben rondom hun menstruatie. In principe hoort een menstruatiecyclus echter vrij van pijn en klachten te zijn.

 

Menstrueren is een natuurlijk proces dat niet elke maand tot zoveel ongemak zou mogen leiden, zodat je één of meerdere dagen per maand niet kunt functioneren. Een gezonde menstruatiecyclus is regelmatig, doet geen pijn en wekt geen sterke emotionele reacties op. Is er wel sprake van menstruatiepijn, dan kan acupunctuur helpen.

 

PMS-klachten

 

Door hormoonwisselingen in de periode voor en tijdens de menstruatie, kunnen er klachten ontstaan. Bijvoorbeeld pijn in de buik, vermoeidheid, hoofdpijn, rugpijn of pijnlijke borsten. Maar ook stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en somberheid. Vrouwen die last hebben van het premenstrueel syndroom (PMS), kunnen zowel emotionele als lichamelijke klachten hebben. Zij doen er goed aan zich te laten informeren over PMS, menstruatiepijn en acupunctuur.

 

Menstruatiepijn verminderen met acupunctuur

 

Acupunctuur kan helpen je menstruatiepijn te verminderen en PMS te minimaliseren. Het werkt bij lichamelijke en emotionele klachten. Door de energiebalans in de buik (en soms ergens anders in het lichaam) met acupunctuur te verbeteren, zal menstruatiepijn verminderen en kan je menstruatie weer soepeler verlopen.

 

Acupunctuur Barendrecht is deskundig en ervaren. Hoeveel behandelingen iemand uiteindelijk nodig heeft om menstruatiepijn met acupunctuur te verminderen, is niet in het algemeen te zeggen. Dat hangt af van ieders persoonlijke situatie. We hebben al wel veel dames uit Barendrecht, Ridderkerk, Albrandswaard en Carnisselande met acupunctuur van hun menstruatiepijn mogen afhelpen.

 

Verstoringen in de menstruatiecyclus

 

In enkele gevallen is er geen sprake is van menstruatiepijn, maar is de menstruatiecyclus uit balans. De menstruatie kan dan onregelmatig worden, te lang aanhouden of juist te kort duren. Ook kan het zorgen voor overmatig bloedverlies, te weinig bloedverlies, tussentijdse bloedingen en menstruatiepijn. Acupunctuur kan helpen deze disbalans weer te herstellen. Vanuit Barendrecht helpen we je graag verder met geschikte acupunctuurbehandelingen. Volledig individueel. Zo ontvang je altijd een acupunctuurbehandeling op maat.

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.