Acupunctuur en problemen met darmen en maag - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11452,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Acupunctuur en problemen met darmen en maag

Veel mensen hebben last van hun spijsvertering. De maag speelt bijvoorbeeld op of darmen rommelen of geven krampen. Deze klachten ontstaan door verkeerde voeding, ongewenste omstandigheden in je leven (emoties) of stress. Soms zal echter een direct aanwijsbare reden ontbreken.

 

Wat de daadwerkelijke reden voor problemen met de darmen ook is, Acupunctuur Barendrecht kan de meeste maag- en darmklachten verlichten. Meestal alleen door acupunctuurbehandelingen. Soms is het daarnaast noodzakelijk om ook je levensstijl of het voedingspatroon aan te passen.

 

Problemen met de darmen behandelen met acupunctuur

 

Om maagklachten en problemen met de darmen met acupunctuur aan te pakken, plaatsen we in onze praktijk in Barendrecht naalden op speciale acupunctuurpunten. Deze punten zijn verbonden met functies en organen in het maag- en darmgebied. Door het plaatsen van de naalden wordt het lichaam gestimuleerd de disbalans in de darmen te verminderen of te herstellen.

 

Acupunctuur kan ingezet worden bij functionele problemen met de darmen, zoals prikkelbare of spastische darmen. Goede resultaten worden ook behaald bij darmklachten waarbij de medische oorzaak wel bekend is. Bij chronische darmontstekingen, zoals bijvoorbeeld colitis ulcerosa en ziekte van Crohn, zal acupunctuur vaak helpen. Het kan ondersteuning bieden bij het vergroten van de periode tussen exacerbaties en vermoeidheidsklachten verminderen.

 

Maagklachten, stress en spijsverteringsklachten behandelen met acupunctuur

 

Maagklachten kunnen heel divers zijn. Denk aan typische maagklachten als (zure) oprispingen, misselijkheid en brandend maagzuur. Maar ook een opgeblazen gevoel, winderigheid en veelvuldig boeren duiden op een verstoorde spijsvertering in de maag.

 

Acupunctuur kan behalve bij problemen met de darmen ook maagklachten verminderen. Daarnaast is acupunctuur inzetbaar bij het verminderen van stress. Hierdoor zullen ook spijsverteringsklachten een halt toegeroepen worden. Problemen met het spijsverteringssysteem worden namelijk in grote mate bepaald door stress, omdat stress dingen zoals het denkvermogen en de spijsvertering vertraagt.

 

Bij Acupunctuur Barendrecht kunnen we je helpen de invloed van stress op je lichaam en geest te verminderen. Perfect bereikbaar vanuit Ridderkerk, Albrandswaard, Carnisselande en Barendrecht zelf. Altijd een acupunctuurbehandeling op maat.

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.