Acupunctuur, burn-out en vermoeidheid - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11456,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Acupunctuur en een burn-out

Bij een burn-out zijn alle reserves opgemaakt. Mensen voelen zich opgebrand en weten niet meer hoe ze van het leven moeten genieten. Ze zijn al te lang bezig met overleven.

 

Een burn-out hebben of zwaar overspannen zijn, heeft veel symptomen. Een van de belangrijkste is oververmoeidheid. Andere symptomen die vaak voorkomen bij een burn-out zijn een negatieve houding, een negatief zelfbeeld en het niet meer kunnen lezen van teksten. Lichamelijke klachten bij een burn-out kunnen zeer divers zijn, bijvoorbeeld duizeligheid, een verhoogde bloeddruk, misselijkheid, hyperventilatie, huidproblemen en hoofdpijn.

 

Acupunctuurbehandelingen in Barendrecht

 

Bij een burn-out is er in belangrijke mate sprake van een gebrek aan energie. Met acupunctuurbehandelingen bij Acupunctuur Barendrecht wordt tijdens een burn-out de energiebalans hersteld. Je zult merken dat andere lichamelijke en emotionele klachten direct minder worden of minder zwaar worden: de spanning in je lichaam wordt minder en je geest wordt kalmer. Uiteraard houdt het behandelen van een burn-out met acupunctuur hiermee niet op. Er wordt daarnaast ook gewerkt aan specifieke klachten waar je last van hebt.

 

Hoeveel behandelingen bij Acupunctuur Barendrecht iemand nodig heeft bij vermoeidheid en burn-out, is niet in het algemeen te zeggen. Dat hangt af van ieders persoonlijke situatie.

 

Chronisch gespannen zijn

 

Iedereen ervaart wel eens spanning in bepaalde periodes in zijn of haar leven. Dit is niet erg en niet ongezond. Wanneer je echter te vaak of te lang gespannen bent, kan het een probleem worden. In werksituaties zien we dit vaak gebeuren, maar ook in het dagelijks leven. We leven in een tijd waarin we altijd druk zijn en van alles moeten. Nemen we niet voldoende rust, dan kunnen we chronisch gespannen raken en in een burn-out terechtkomen.

 

Acupunctuur helpt tegen stress en kan een burn-out voorkomen. Inwoners van Barendrecht, Ridderkerk, Albrandswaard, Carnisselande kunnen hiervoor terecht bij Acupunctuur Barendrecht. Persoonlijk, professioneel en 100% individueel. Altijd een burn-out acupunctuurbehandeling op maat.

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.