Acupunctuur een prima ‘alternatief’ bij pijn - Acupunctuur Barendrecht
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
11683
post-template-default,single,single-post,postid-11683,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 
pijn bij menstruatie
okt 12 2019

Acupunctuur een prima ‘alternatief’ bij pijn

Het gebruik van zware pijnstillers blijft stijgen. Het stijgt zelfs explosief: in 2017 is het gebruik op jaarbasis ruim 14% gestegen. Vooral oxycodon (+21%) geniet steeds meer populariteit.

 

Een deskundig panel vanuit de huisartsen, patiëntenorganisaties en ziekenhuizen gaat zich binnenkort buigen over de explosief gestegen populariteit van zware pijnstillers, vooral het omstreden middel Oxycodon. (bron: AD d.d. 07-09-2018).

 

In de Verenigde Staten is er een ware run op acupunctuur, sinds een ziekenhuis acupunctuurbehandelingen aanbied aan mensen met chronische pijnklachten.

 

In juni heeft Het Nederlands Kenniscentrum Acupunctuur een artikel over twee belangrijke reviews gepubliceerd. Deze reviews ondersteunen eerdere resultaten van onderzoek naar de verlichting die acupunctuur kan bieden bij diverse vormen van pijn.

 

Het volledige artikel kun je lezen op de website van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

 

Delen