Acupunctuur bij overgangsklachten: op natuurlijke wijze weer klachtenvrij
Acupunctuur Barendrecht is gericht op de mens in zijn totaliteit. Met andere woorden: lichaam, geest en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het behandelen van gezondsheidsklachten zoals pijnklachten, zwangerschapsklachten, een onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag- en darmklachten.
Acupunctuur, Barendrecht, pijn, zwangerschapsklachten, onvervulde kinderwens, menstruatieklachten, maag en darmklachten
12235
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12235,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Acupunctuur bij overgangsklachten

Acupunctuur bij overgangsklachten is een natuurlijke behandelmethode om lichamelijke en emotionele overgangsklachten te verminderen. Toch blijven vrouwen vaak langdurig met deze klachten doorlopen. Dat komt doordat ze nog veel te vaak horen dat overgangsklachten er nu eenmaal bij horen. Gelukkig bestaan er ook natuurlijke manieren om deze klachten te verhelpen. Juist omdat de overgang de balans tussen lichaam en geest verstoort, is acupunctuur zeer geschikt om die balans te herstellen. Daarom helpen we bij Acupunctuur Barendrecht veel vrouwen met acupunctuur op maat effectief van hun overgangsklachten af.

 

Overgangsklachten waarbij acupunctuur kan helpen

 

De overgang is een natuurlijk proces waarbij de hormoonhuishouding van vrouwen verandert. Circa 80% van alle vrouwen ervaart tijdens de overgang lichamelijke of emotionele klachten. Doordat de balans tussen lichaam en geest verstoord raakt, ondervinden vrouwen deze klachten meestal tussen hun 35e en 55e. Voor een deel van deze vrouwen zijn deze overgangsklachten zelfs zo heftig dat ze hun functioneren belemmeren. Bekende overgangsklachten zijn bijvoorbeeld:

 • Opvliegers
 • Nachtzweten
 • Slaapproblemen
 • Rusteloosheid
 • Hoofdpijn
 • Hartkloppingen
 • Gewrichtsklachten
 • Emotionele onbalans
 • Nervositeit
 • Depressiviteit
 • Vaginale droogte en pijn tijdens het vrijen

 

Overgangsklachten verminderen met acupunctuur

 

Overgangsklachten hebben zoveel impact dat ze het dagelijks leven van veel vrouwen beïnvloeden. Daarom is het goed om te weten dat acupunctuur bij klachten in de overgang vaak een effectieve oplossing is. Veel vrouwen zitten na enkele acupunctuurbehandelingen aanzienlijk beter in hun vel. Vanwege de grote diversiteit in overgangsklachten zoeken we in iedere situatie naar een persoonlijke oplossing. Zo kunnen we de overgangsklachten met de juiste behandeling heel gericht wegnemen.

 

Meer weten over acupunctuurbehandelingen tijdens de overgang?

 

Voor vrouwen is de overgang vaak een periode die veel impact heeft. Heb jij ook te maken met overgangsklachten en ben je benieuwd hoe acupunctuur je klachten kan verhelpen? Neem gerust contact met me op met al je vragen; ik ben je graag van dienst! Bel (06-38321770) of stuur een e-mail naar info@acupunctuurbarendrecht.nl.

Voor veel gezondheidsklachten is acupunctuur een geschikte therapie. Neem gerust contact met me op.